Do’s Corner valt in de prijzen tijdens de Nederlandse Horeca Prijzen 2020

De Nederlandse Horeca Prijzen 2020 zijn bekend gemaakt. Vanaf 1 oktober tot en met 11 november jl. kon er gestemd worden op horecagelegenheden voor deze prestigieuze prijs. In diverse categorieën, waaronder ‘Cafetaria van het Jaar’ waren er prijzen te verdienen. De prijzen werden zowel per gemeente, provincie en landelijk uitgedeeld.

De landelijke winnaars in alle categorieën werden bepaald door de vakjury. Om in aanmerking te komen voor de vakjury kon iedere horecagelegenheid een video maken van maximaal 1 minuut met een smartphone. Met in de video een motivatie waarom zij in aanmerking moesten komen voor deze titel. En dat is Dominique Gerth van Wijk (24), eigenaresse van Do’s Corner in Nieuwegein aardig gelukt.

Do’s Corner aan de Rapenburgerschans in de wijk Fokkesteeg werd maar liefst beste cafetaria van Nieuwegein én van de provincie Utrecht en kreeg een verdiende tweede plaats als beste cafetaria van Nederland! Dus twee keer goud en een keer zilver.

Dominique laat onze redactie weten: ‘Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Ik ben trots op alle medewerkers die iedere dag weer klaar staan en hun uiterste best doen. Ook willen wij als team de Nederlandse Horeca Prijzen bedanken voor deze leuke prijsuitreiking. Ondanks alles hebben we het toch mee kunnen maken, het was super.’

DO’s Corner in Nieuwegein heeft de deuren net een klein jaar open. ‘We zijn nog steeds bezig met het uitbreiden van het menu’, vertelt Dominique. ‘Het menu wordt steeds een beetje luxer. We werken met verse friet en verse producten, waarbij goede kwaliteit altijd voorop staat.’ Op het menu zijn sinds kort ook friet met toppings te vinden, waaronder vier toppings met kaassaus.

Over een week zullen de prijzen in het cafetaria aan de Rapenburgerschans te zien zijn. Proficiat!

Dominique Gerth van Wijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren