Dorpshuis Vreeswijk start nieuwe cursus: Creatief Schilderen

Voor wie graag wil schilderen en zich creatief wil uitleven met verf opdoek of papier, kan vanaf maandag 18 februari tussen 14.00 uur en 16.00 uur terecht in het Dorpshuis Vreeswijk in Fort Vreeswijk. Dan start namelijk een nieuwe cursus Creatief Schilderen. Deelnemers kunnen zich dan onder begeleiding van Jet van Swieten uitleven op het materiaal om mooie werkstukken te creëren.

Al lange tijd draait er met veel succes op de maandagochtend een cursus Creatief Schilderen. Met acrylverf, sjablonen, sponstechniek, collage en andere technieken ontstaat een diversiteit aan werkstukken. Er wordt gewerkt op papier of op doek. Zowel figuratief als abstract of een tussenvorm komen tijdens de cursus aan bod. De cursus biedt veel vrijheid om zelf verder te experimenteren met de opgedane technieken. Tijdens de lessen wordt rekening gehouden met alle niveaus.

De resultaten van het werk komen per toerbeurt te hangen in de gang van het Dorpshuis. Afgelopen voorjaar is een expositie van het werk in het Dorpshuis te zien geweest. Het is de bedoeling een dergelijke expositie vaker te organiseren. Zo krijgen de deelnemers echt eer van hun werk.

Voor Creatief Schilderen op maandagmiddag kunnen belangstellenden zich vanaf nu aanmelden. De kosten zijn € 19,50 per maand, inclusief een kop koffie of thee. Bij deze cursus is de Stadspas van toepassing.

De groep start op 18 februari en begint om 14.00 uur. Aanmelden kan via het Dorpshuis: dorpshuisvreeswijk@gmail.com of via swieten@xs4all.nl. De deelnemers brengen zelf hun materialen mee. Voor meer informatie hierover kun je bellen met Jet van Swieten: 06-29493579.

Eén van de resultaten van werken met verf en schuurpapier tijdens de cursus Creatief Schilderen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren