Door noodweer is het dak van de Gamma op Laagraven ingestort

Forse buien trokken aan het begin van de avond over de regio Utrecht. De brandweer werd daardoor overspoeld met meldingen. Vooral in Nieuwegein leek het bar en boos, daar kwamen veel meldingen vandaan. Op industrieterrein Laagraven zijn volgens de brandweer meerdere daken ingestort.

In ieder geval bij de Gamma op het industrieterrein kwam een deel van het dak naar beneden. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Wel is er volgens een ooggetuige veel schade ontstaan door water en vallende onderdelen van het dak. Medewerkers konden zich op tijd uit de voeten maken toen het dak instortte. Er was op dat moment niemand in het deel van de winkel waar het dak naar beneden kwam. Volgens de brandweer is de situatie onder controle.

Elders op industrieterrein Laagraven zouden nog meer daken zijn ingestort. Het is onbekend om hoeveel bedrijven het gaat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren