Doe mee met Stoptober en win kaartjes voor FC Utrecht

Vrijdag 7 september startte de landelijke campagne van Stoptober. De jaarlijkse campagne om mensen een zetje in de goede richting te geven om te stoppen met roken. Als aftrap van de campagne zijn GGD en de buurtsportcoach uit Nieuwegein op 7 september de straat op gegaan om inwoners uit te dagen om in oktober 28 dagen te stoppen met roken. Mensen konden hun ‘laatste sigaret’ inleveren om zich vervolgens direct aan te melden voor Stoptober. Bent u de buurtsportcoaches niet tegen gekomen? Dan kunt u zich nog aanmelden via de website van de organisatie.

Na het aanmelden krijgt u via de nieuwsbrief en/of de app allerlei tips en trucs om het stoppen vol te houden en tevens kunt u contact leggen met professionals wanneer hier behoefte aan is. Onderzoek heeft aangetoond dat sport en bewegen goed werken ter ondersteuning van het stoppen roken. Het is daarom ook mogelijk om een beweegintake te doen met een buurtsportcoach. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met factor vijf! Onder de Nieuwegeinse deelnemers van Stoptober verloten de gemeente Nieuwegein ook nog vijf keer 2 kaarten voor een wedstrijd van FC Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren