Katern

Doe mee met de Voetbal4daagse

In de zomervakantie van 2022 is het weer zover, het Voetbal4daagse toernooi gaat weer van start! Houd jij van voetballen en wil je meestrijden voor het kampioenschap? Ga de uitdaging aan en schijf je in.

De Voetbal4daagse is voor alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar uit Nieuwegein. De teamindelingen worden willekeurig gemaakt door de organisatie op basis van het geboortejaar van de deelnemers. Er worden geen verzoeken aangenomen om met vriendjes/vriendinnetjes in hetzelfde team te spelen. De inschrijving is geopend tot maandag 4 juli 2022.

De voetbal4daagse vindt plaats van maandag 15 augustus tot en met donderdag 18 augustus zowel in de ochtend als in de middag. Woensdag 17 augustus zal alleen in de ochtend worden gevoetbald.

Alle wedstrijden vinden plaats op Sportpark Galecop bij voetbalvereniging JSV Nieuwegein. De kosten voor deelname bedraagt € 20,- per persoon.

Informatie en inschrijven
Inschrijven voor de voetbal4daagse kan op de website van MijnSportID of op deze website. (Let op dat je de juiste leeftijdscategorie kiest!)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk