Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een heerlijke ‘Buren Pot’

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook nu kunt u weer meedoen. Deze keer geven wij iets weg wat de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein en Maestro Cees van Suylekom zelf maken. Dit in het kader van de ‘Kook voor je Buur 10Daagse.’ Want zij nemen hieraan deel, en wel op 2 oktober aanstaande.

Stichting Thuisafgehaald roept alle Nederlanders op om tussen 27 september en 6 oktober één of meerdere keren voor de buren te koken, zodat iedereen in Nederland kan genieten van een lekkere, verse en met liefde bereide maaltijd en fijn sociaal contact met zijn/haar buren. Door mee te doen aan de prijsvraag maakt u kans op twee porties ‘Buren Pot.’

Meedoen met de prijsvraag kan tot en met maandag 30 september aanstaande. Het enige wat u hoeft te doen is enkele vragen te beantwoorden en dan rustig afwachten. Wilt u zeker zijn om woensdag 2 oktober te kunnen genieten van de ‘Buren Pot’ dan kunt u deze ook hier gewoon bestellen. Meedoen met de prijsvraag? Klik dan hier.

Martin Reijmerink (l) en Cees van Suylekom (r) eerder aan de kook bij De Volendammer

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk