Doe mee met de NOC*NSF Nationale Sportweek in Nieuwegein

Sport en bewegen bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport en bewegen betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs en verenigingen spelen daarbij een belangrijke rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. Samen sporten en bewegen draagt bij aan onze gezondheid en juist nu is dit cruciaal! Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk.

Ton Bothoff, directeur-bestuurder van Verbindion: ‘Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier in sport en bewegen. We gaan tijdens deze week (die voldoet aan de Corona maatregelen) dus lekker met zijn allen sporten en bewegen.’

Van 18 tot en met 27 september zetten dit jaar honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Zo ook in de gemeente Nieuwegein, Host City van de Nationale Sportweek. Ben jij benieuwd wat er allemaal te doen is? Verbindion Nieuwegein en SportID Nieuwegein hebben samen prachtig programma georganiseerd! Check de website van SportID Nieuwegein voor het hele programma en doe mee!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk