Katern

Doe mee met de achtste Disc Golf Tour

Op zaterdag 1 april aanstaande zal in Nieuwegein de achtste wedstrijddag van de Disc Golf Tour van de Nederlandse Frisbee Bond plaats vinden. Iedereen die mee wil doen met deze wedstrijd kan zich aanmelden bij Rens Agterberg. Nieuw dit seizoen is, dat je, als kennismaking, ook een deel van de dag mee kunt spelen. De speciale Disc Golf schijven worden beschikbaar gesteld en deelnemers die onbekend zijn met de sport krijgen begeleiding en een speluitleg.

Disc Golf is de Frisbee variant van golf. In plaats van met een balletje en (vele verschillende) golfclubs wordt dit spel gespeeld met (vele verschillende) schijven. Het is de bedoeling een bepaald traject in zo min mogelijk worpen afleggen. Het doel is een ronde metalen mand op een standaard.

Op zaterdag 1 april vindt de achtste wedstrijddag plaats in Nieuwegein. Er wordt gespeeld op de permanente Disc Golf course in het Park Oudegein. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. In die tijd worden drie ronden van twaalf holes gespeeld. Er worden deelnemers uit heel Nederland verwacht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren