Doe mee met City’s Got Talent

Droom jij ervan om beroemd te worden? Heb jij een bijzonder talent dat een podium verdient? Doe dan mee met de talentenjacht City’s Got Talent en maak kans om op te treden tijdens City on Stage op zaterdag 14 september in winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein.

Ga naar de Facebookpagina van Cityplaza, upload vóór zondag 25 augustus een YouTube-filmpje van jouw optreden en zorg dat je zoveel mogelijk stemmen krijgt. Het aantal stemmen plus het oordeel van een professionele jury bepalen of jij op 14 september in winkelcentrum Cityplaza op het podium mag schitteren. De winnaar van City’s Got Talent wint een coachingstraject op maat bij het kunstencentrum van DE KOM!

City’s Got Talent is onderdeel van City on Stage, een gezamenlijk evenement van Cityplaza en DE KOM waarbij het podium centraal staat. Op 14 september viert DE KOM, stadstheater en kunstencentrum samen met Cityplaza de start van het nieuwe culturele seizoen met vele festiviteiten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren