Dode en gewonden bij ongeluk op de A27 bij Nieuwegein

Op de A27 bij Nieuwegein zijn vrijdagochtend meerdere ongevallen gebeurd waardoor flinke files zijn ontstaan. Ter hoogte van Nieuwegein kwam een vrachtwagen in de vangrail terecht. In de file die ontstond gebeurde nog een ernstig ongeluk bij Hagestein. Ook hierbij raakte een vrachtwagen betrokken en enkele personenauto’s. Meerdere auto’s gingen door het ongeluk in brand. Bij dit ongeval is een dode gevallen en meerdere gewonden.

Vanwege de ongelukken is door Rijkswaterstaat een omleiding ingesteld voor het verkeer richting Utrecht. Geadviseerd wordt om via Nijmegen te rijden als u naar Utrecht wilt. Verkeer vanuit Rotterdam wordt omgeleid via de A20 en A12 en de A2. Het is onbekend bekend hoelang de omleiding duurt. Momenteel (11.15 uur) is de snelweg afgesloten voor onderzoek.

Foto: Oscar van Geffen / Twitter

Beeld Rijkswaterstaat

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren