Dode aangetroffen op het Orvelterdek

In de wijk Fokkesteeg is vrijdagavond een dode op straat aangetroffen. Volgens een woordvoerder van de politie leek het niet te gaan om een misdrijf, maar werd een onderzoek ingesteld om dat definitief uit te kunnen sluiten. Het lichaam werd omstreeks 19.45 uur aangetroffen door twee voorbijgangers.

Het lichaam werd gevonden in een steegje naast de parkeergarage ter hoogte van het Orvelterdek en de loopbrug met de Graaf Florisweg in de wijk Fokkesteeg. Volgens de politiewoordvoerder lag er bloed bij het slachtoffer. Het ging om een 71-jarige man uit Nieuwegein.

De brandweer was opgeroepen om de plek uit te lichten zodat de recherche beter onderzoek kon doen. Ook zette de politie meerdere straten in de buurt af vanwege het onderzoek en werden omwonenden gehoord. Gedurende het onderzoek mocht niemand de parkeergarage in voor zijn auto. Rond middernacht was het onderzoek afgesloten en werd het gebied weer vrijgegeven. Uit het onderzoek is gebleken dat de man aan een natuurlijke dood is gestorven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk