Diverse optredens bij Vreeswijk bij Kaarslicht

Op woensdag 17 december vindt voor de 28ste keer Vreeswijk bij Kaarslicht plaats. Een unieke belevenis, waarbij het voormalige sluizen- en schippersdorp tussen 19.00 uur en 22.00 uur wordt verlicht door ruim 15.000 kaarsjes en fakkels. Ook dit jaar is het kunstencentrum van DE KOM weer ruim vertegenwoordigd tijdens het evenement. Op het evenemententerrein en in de kerken worden diverse optredens verzorgd door KOM-cursisten.

Popkoor ‘Hold the Line’, onder leiding van Raimond Metting, laat op verschillende buitenlocaties van zich horen. Een kinderkoor van de cursus ‘muziektuin’ en een dwarsfluitensemble, onder leiding van Margit Klaver, treden op bij de levende kerststal op het Raadhuisplein en in de kerk. Jazzband Vierus, onder leiding van Elsie Reiziger, speelt op de Kerstmarkt nabij de Cornewaldstraat. En toneelcursisten van docent Frans Zonneveld vertellen een kerstverhaal. De organisatie is er trots op dat er zoveel groepen van het kunstencentrum van DE KOM aan het evenement deelnemen.

Vreeswijk bij Kaarslicht start om 18.30 uur met een lampionnenoptocht voor kinderen. De lampionnen kunnen vanaf 18.00 uur gratis worden afgehaald bij Wammes Woninginrichting. Let wel: op=op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk