Dit weekend Pasar Malam in Nieuwegein met Mr. & Mrs. Rock’n Roll: René Shuman & Angel-Eye

Voor de derde keer vindt er in Nieuwegein een grote Pasar Malam plaats. Van vrijdag 20 t/m zondag 22 april is de Beursfabriek aan de Symfonielaan in Nieuwegein omgetoverd tot een grote Aziatische Markt met als thema: ‘Uw korte vakantie in Azië’. Meer dan 80 standhouders bieden producten uit vele landen aan, zoals: Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filipijnen en China. Een bezoek aan deze Aziatische markt biedt een tropische shopping en entertainment belevenis voor het hele gezin. Dat betekent, genieten van het podiumprogramma, lekker eten en drinken en natuurlijk kijken bij de kramen of er nog wat leuks te scoren is! Er zijn al leuke artikelen die door eigen import al vanaf € 1,- te koop zijn. En met de warme dagen voor de deur is een kijkje bij de diverse kledingstands (sarongs) een aanrader. Kijk hier voor meer informatie.

Natuurlijk hoort er bij een Pasar Malam veel amusement. Op een groot podium treden diverse artiesten en kleurrijke dansgroepen op. Zo ontstaat er een geweldige sfeer van gezelligheid en voor dat u het weet staat u mee te swingen. Meer dan 80 artiesten staan geprogrammeerd over drie dagen.

Zo zijn René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock’n Roll aankomende zaterdag in Nieuwegein. Zij zijn in Nederland de meest succesvolle artiesten in hun genre. Hun bijzondere combinatie staat garant voor een spetterende show en een stevige dosis positieve energie. Duizenden fans volgen hen door Nederland, België en Duitsland. Nu dus zaterdag op de Pasar Malam Nieuwegein in de Beursfabriek! U kunt daarbij zijn voor een fantastische show!

Op 5 mei 2003 gaven zij hun eerste gezamenlijke concert tijdens bevrijdingspop in Wageningen voor meer dan 20.000 mensen. Daarna brachten zij hun eerste gezamenlijke hit uit “Don’t be cruel”. Sindsdien produceerden zij TV-special na TV-special en gaven ze concert na concert. Inmiddels hebben ze meer dan 10 TV-specials geproduceerd in opdracht van Omroep Max en 10-tallen docusoaps “The Dream” voor de TROS.

Mr. & Mrs. Rock’n Roll: René Shuman & Angel-Eye

Entree:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 7,50
Volwassenen 65+ (met legitimatie) € 5,- alleen op vrijdag
Kinderen tot 12 jaar: Gratis entree

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren