Katern

Dit jaar viert Wintercircus Hilversum haar vijf jarig jubileum!

In een sfeervol tenten complex kan het hooggeëerd publiek deze kerstvakantie genieten van een extra feestelijke circusvoorstelling met een internationale cast van prijswinnende top artiesten. Wat vijf jaar geleden begon op het Stationsplein is inmiddels uitgegroeid op het nu welbekende Werf35 terrein aan de Mussenstraat in Hilversum.

Met ieder jaar weer een programma met zeer diverse circusacts, groeiende bezoekersaantallen en families die traditiegetrouw terugkeren om te genieten van een hoogstaande intieme circusvoorstelling, is Wintercircus Hilversum het uitje tijdens de donkere winterdagen.

Achter het wintercircus zit een gedreven team van gepassioneerde vrijwilligers en organisatoren die ieder jaar vol enthousiasme de circusmagie tot leven brengen en het ‘hooggeëerd publiek’ telkens van harte welkom heten. Hoofdorganisatoren en bekende gezichten in en om de piste van het wintercircus; Daniel Ligthart en Michaël Betrian, hebben de afgelopen jaren hun passie voor circus met liefde in Hilversum gedeeld met het Gooische publiek. De twee jonge ondernemers wisten met trots Wintercircus Hilversum de afgelopen vier jaar, naast hun eigen artistieke vaardigheden, omhoog te werken tussen de inmiddels ruim 20 wintercircussen in Nederland als een van de top-3 wintercircussen van het land.

Dit jaar hebben zij dan ook alles uit de kast getrokken om een verassend en jubileum waardig programma neer te zetten en de altijd al feestelijke sfeer nog even wat feestelijker te maken!

Boek uw kaarten nu om er zeker van te zijn dit ijzersterke programma niet te missen! Kom en beleef de magie met dagelijks voorstellingen van 22 december t/m 4 januari op Werf 35 aan de Mussenstraat in Hilversum. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.wintercircushilversum.nl of aan de circuskassa, deze is 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk