Directeur Jan van Ommen met pensioen

Jan van Ommen, al 23 jaar directeur van de Koningin Julianaschool in Nieuwegein, nam afgelopen week afscheid. Na een loopbaan van maar liefst 40 jaar in het onderwijs, kan Van Ommen nu gaan genieten van zijn pensioen. Ter ere van zijn vertrek werd er natuurlijk speciaal voor hem een groot feest op zijn Kanjerschool in de wijk Galecop gevierd.

De ouderraad en het team van de school organiseerden dit feest voor leerlingen, ouders, collega’s en genodigden. ’s Morgens volgden de leerlingen muzikale workshops, georganiseerd door De Kom. Tijdens diverse podiumoptredens van alle groepen werd meester Jan met een lied, toneelstukje of quiz in het zonnetje gezet. De workshops en optredens werden afgewisseld met een heerlijk Italiaans ijsje. Dit aangezien Jan naast muziekliefhebber, ook een groot fan van Italië is.

artikel48021-afscheidjanvanommenAan het eind van de morgen was er op het schoolplein een groot muzikaal optreden door alle leerlingen van de school. Datgene waar ’s morgens tijdens de workshops op was geoefend, werd als groot muzikaal cadeau aan Jan van Ommen, die zichtbaar genoot, aangeboden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk