Ontmoet spelers van FC Utrecht in Fokkesteeg

Op vrijdag 22 april organiseert Sport ID Nieuwegein in samenwerking met FC Utrecht een feestelijk en sportief programma in de wijk Fokkesteeg. Tijdens deze sportieve middag, die duurt van 15.00 uur tot 16.00 uur, zal er van alles te beleven zijn. En iedere Nieuwegeiner maakt kans op een ‘Meet and Greet’ op die dag met een bekerfinalist.

Wil jij kans maken op een ‘Meet & Greet’ met FC Utrecht? Like dan het bericht over dit nieuws op de Facebookpagina van SportID Nieuwegein. Op maandag 18 april zal SportID Nieuwegein de vijf winnaars bekend maken op hun Facebookpagina.

De FC Utrecht spelers komen naar Fokkesteeg om mensen te stimuleren om mee te doen aan activiteiten rondom de Koningsspelen. Ze verzorgen ook de afsluiting van de dag vol sport en spel. Op het programma staan onder meer fitvoetbal en een survivalbaan. De activiteiten vinden plaats op de schoolpleinen van de Schouw en UniQ aan de Dintherseschans.

Sport ID Nieuwegein is de organisatie waar iedereen uit Nieuwegein terecht kan voor bewegen in verschillende buurten. Buurtsportcoaches ontwikkelen sport- en beweegactiviteiten die uitgevoerd worden in samenwerking met verenigingen of organisaties. Dit wordt gedaan op een laagdrempelige manier, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk