Dinsdag – Balansdag bij het Politiek Café Nieuwegein

Het Nieuwegeinse Politieke Café zal op 16 juni aanstaande het Politieke Café afsluiten voor dit seizoen, door met de vier Nieuwegeinse wethouders de balans op te maken. De avond vindt plaats in de Greenvillage in de wijk Blokhoeve. De vier wethouders zullen geconfronteerd worden met stellingen als:

‘Wat is terecht gekomen van het collegeprogramma “Aan de slag in en met Nieuwegein” 2006-2010!’ Wat ging er goed? Wat ging er minder? Wat is de opgave voor de komende tijd? Dit aan de hand van de 5 thema’s zoals ze zijn opgenomen in het collegeprogramma 2006-2010 te weten:*

Samen werken aan de stad

Stad op orde

Trots op de stad

Sociale gezicht van de stad

De stad vernieuwt

Iedere wethouder zal kort een thema nader belichten en daarna in discussie gaan met de gespreksleiders René Hansen en Jan van Hoeflaken, maar met name met de aanwezigen in de zaal. Die gelegenheid wordt u weer royaal geboden!

Omdat de gespreksleiders zich traditiegetrouw goed willen voorbereiden vragen zij u uw vragen en opmerkingen m.b.t. tot de hierboven genoemde 5 thema’s, aan hen van te voren te doen toekomen. U kunt tot uiterlijk maandag 15 juni uw vragen/opmerkingen per mail insturen naar: jvanhooydonk@n-b-c.nl De avond begint om 19.45 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren