Dierspecialist Haspels uit Nieuwegein wint verkiezing Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2016

Na een spannende eindstrijd in de achtste editie van de verkiezing Dierenspeciaalzaak van het Jaar 2016 is Dierspecialist Haspels uit Nieuwegein gekozen tot winnaar. De vakjury maakte dit op maandag 31 oktober jl. bekend tijdens de DIBEVO vakdagen in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Uit handen van juryvoorzitter Frans van Knapen (emeritus hoogleraar Veterinaire Volksgezondheid) ontving ondernemer Peter Haspels van Dierspecialist Haspels een cheque ter waarde van 2.500,– .

Het Jury-oordeel luidt als volgt:

De winkel van Dierspecialist Haspels oogt schoon en fris en valt op door de mooie presentatie van artikelen buiten en binnen. Naast een goede informatievoorziening bij de schappen en het complete assortiment laat het personeel zien zeer deskundig te zijn en klanten te voorzien van goed advies.

De jury vond vooral de ‘drive’ om in contact te staan met de klant prijzenswaardig. Zo ontwikkelde Dierspecialist Haspels een eigen app waarin alle services, tips en adviezen met betrekking tot de verzorging van huisdieren en een spaarsysteem vermeld staan. Een goed voorbeeld van innovatie in klantgerichtheid binnen de sector van dierenspeciaalzaken.

De jury: ‘Aandachtspunten zijn het creëren van meer sfeer en het overzichtelijk houden van de winkel. Al met al een terechte winnaar.’

haspels

Foto: van links naar rechts: Manon de Kort, Paul Meevis, winnend ondernemer Peter Haspels met zijn vader Ton Haspels, Frans van Knapen, Gertwim de Haas en Jan Westhoff.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk