Diefstal bankpassen en geld

Begin april 2015 steelt iemand bankpassen uit het kantoor van een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking aan de Hoornseschans in Nieuwegein. De passen zijn van bewoners. Op 8 april pint een vrouw in Amsterdam met de gestolen bankpassen voor in totaal € 500,-. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

Op bewakingsbeelden is steeds persoon te zien die pint. Het gaat om een vrouw met een blanke huidskleur. Zij heeft lang, bruin haar. Als zij pont draagt ze een zwarte sjaal voor haar neus en mond en droeg ze een donkere jas. Of deze vrouw ook de passen heeft gestolen, moet nog blijken. Wat vast staat is dat ze pint met de passen.

Herkent u deze vrouw of weet u misschien wie ze is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden. Klik op het videocameraatje hieronder voor de video.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren