Derde motorrijder komt om het leven in maand tijd in Nieuwegein

Op de Lekdijk Oost bij Nieuwegein is afgelopen zondag een 30-jarige motorrijder uit Utrecht verongelukt. Het slachtoffer verloor in een bocht de macht over het stuur en reed tegen een geparkeerde bakwagen.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter landde bij het ongeluk. Het slachtoffer werd gereanimeerd, maar de hulpverlening mocht niet baten. Het ongeluk gebeurde rond 18.40 uur. De politie heeft de plek afgezet voor sporenonderzoek. De Lekdijk Oost is in beide richtingen afgesloten.

De motorrijder kwam vanuit de richting van de sluizen en reed richting de A27. Waardoor het slachtoffer onderuit ging, is nog niet duidelijk. Ook is de identiteit van de motorrijder nog niet bekendgemaakt. Het is het derde ongeluk waarbij een motorrijder om het leven komt in Nieuwegein in een maand tijd.

Getuigenoproep
Het OTV (Opsporingsteam Verkeer) is nog op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Of heeft u dashcam beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk