Denk mee over gebiedsvisie Rijnhuizen

Welke kwaliteit en identiteit ziet u voor Rijnhuizen? Zijn er ontwikkelingsmogelijkheden? Op welke manier kan het groen, water & cultuur- historie hier een rol in spelen? Hoe kan het verkeer beter worden afgewikkeld? Vragen die samen met u interactief aan de orde komen, nadat u bent geïnformeerd over de huidige stand van zaken.

Ruim anderhalf jaar geleden is gestart met een haalbaarheidsstudie voor de ontwikkeling van de locatie Rijnhuizen-Noord. Bij de zoektocht naar een nieuwe locatie voor de hockeyvereniging is het sportpark Parkhout/Zandveld betrokken. Dit heeft geleid tot de haalbaarheidsstudie Rijnhuizen-Noord, Parkhout, Zandveld.De basis vormde de structuurvisie. In de structuurvisie zijn verschillende ambities benoemd waarop deze studie invulling geeft

Op dit moment wordt een gebiedsvisie voor Rijnhuizen opgesteld. De uitgangspunten voor deze gebiedsvisie zijn een verbreding van de huidige functies en duidelijke kaders op te stellen voor ruimtelijke veranderingen in dit gebied. Dit kan zij niet alleen, daarom nodigt zij u als ervaringsdeskundige uit hier over mee te denken.

Deze raadsinformatieavond wordt gehouden op 10 december om 19.30 uur in het FOM instituut DIFFER aan de Edisonbaan 14. (ook alleen het hek aan de Edisonbaan zal open zijn!) Alle geinteresseerden zijn welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk