‘Dementie; Zo kun je er mee omgaan’

In het Alzheimer Café van 27 februari is Debby van Rhijn te gast. Zij werkt als GZ-psycholoog veel met mensen met dementie. We gaan het met haar hebben over gedragsveranderingen bij dementie. Mensen kunnen door die ziekte onrustig, initiatief loos of zelfs agressief worden. Dit maakt het lastig en zwaar voor mantelzorgers om iemand goed te begeleiden. Debby van Rhijn gaat in op vragen zoals waar dit gedrag vandaan komt en hoe ga je daar als mantelzorger het beste mee om kunt gaan. Er is een muzikaal intermezzo en ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar. De gastvrouwen ontvangen u en maken u wegwijs.

Het Alzheimer Café wordt iedere vierde donderdag van de maand georganiseerd. Er is een muzikaal intermezzo en ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar. De gastvrouwen ontvangen u en maken u wegwijs. De locatie is woonzorgcentrum Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein zuid. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren