‘De Zingende Zomer’ in de Partner

Het is zomervakantie en dat betekent ook weer: ‘de Zingende Zomer’ in de Partner aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein! Dit jaar is het alweer aflevering vier van deze succesvolle activiteit in het hoogseizoen van de vakantie. Alle vier zondagmiddagen van augustus gebeuren er op het podium van de Partner ‘dingen met zingen’. En diversiteit is een kenmerk van deze ‘Zingende Zomer.’

Het aanbod loopt van Keltische liedjes tot dromerige eigen composities en van covers van Tom Jones tot pittige Blues & Ballads. Er zijn solisten, duo-optredens en bands. De artiesten zijn tussen zo’n 18 en 68 jaar oud. Ook het publiek is vaak divers: vorig jaar was de jongste bezoeker 9 maanden oud.

In de Partner heeft het publiek oprechte aandacht voor de artiesten en wat zij op het podium brengen. De bezoekers praten niet door de optredens in de grote zaal heen, want gezellig kletsen kan prima in de barruimte. Ook wordt er niet meegezongen, tenzij de artiesten zelf aangeven dat dat gewenst is.

Maar bij de afsluiting van de Zingende Zomer zingen de bezoekers -als elk jaar- met zijn allen uit volle borst de vakantiepiek uit, in de populaire Partner Sing-Along. Dit keer onder begeleiding van huiskoor Cantare met dirigent René de Groot. Bekende songs van o.a. Simon & Garfunkel, Doe Maar en The Beatles. De teksten zijn zichtbaar op een groot scherm. Voor wie niet kan zingen, geen probleem: neuriën, piepen of brommen kan ook heel leuk zijn!

‘De Zingende Zomer’ 2019 krijgt een financiële bijdrage van de gemeente Nieuwegein en wethouder John van Engelen opent het programma op zondagmiddag 4 augustus aanstaande. Daarna treedt de 18-jarige talentvolle Renée Brandsen uit Nieuwegein op met haar openingsact, gevolgd door de band Kozzeltov.

Alleen of samen met anderen, iedereen is van harte welkom. Elke zondag in augustus van 15.00 uur tot 17.00 uur. Deuren open om 14.30 uur. De entree is gratis en de Partner vindt u aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein.

Programma:

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren