De Zingende Zomer in Cultuurcentrum de Partner

Het is augustus en dus zingt de zomer weer in Cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A. De “Zingende Zomer” is het jaarlijkse live muziekprogramma van de Partner met de nadruk op liedjes. Zondag 20 augustus is aflevering 3. De middag begint met het optreden van singer/songwriter Melanie Ryan. Daarna speelt de band Dutchicana.

Melanie Ryan

Melanie Ryan
Melanie Ryan -ook wel bekend als Mel@nie Reindertsen, is geboren in Nieuwegein en woont in IJsselstein. Zij is een professionele carrière gestart als singer/songwriter en lanceerde op 26 mei in Fulcotheater haar EP Girl from 99 (ook op vinyl). Zij speelt tijdens de ‘Zingende Zomer’ covers en eigen werk. Haar stijl is een mix van country, Americana en folk. Zij begeleidt zichzelf op gitaar. Na het optreden van Melanie is het podium voor de band

Dutchicana
DUTCHICANA speelt de beste onbekende nummers uit de Americana, Blues en Country. En dan zingt Melanie ook nog een paar nummers met ze mee!

Je bent van harte welkom om te komen genieten van een zeer gezellige muzikale middag, van 15.00 – 17.00 uur bij De Partner Nieuwegein aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein. de entree is gratis. Deur open om 14.30 uur. Het maandprogramma van augustus staat op de website van De Partner.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk