Katern

De ‘Zingende Zomer 2018’ in de Partner

Aan de Nedereindseweg 401A staat het pand van The Pit en de Partner. Een bruisende plek met kunst, muziek en ontmoetingen met leuke mensen. De Partner is een club van vrijwilligers. Geregeld zijn er leuke ontmoeting met veel muziek. Ook in de maand augustus is er weer veel te doen. Naast muziek is het ook een ontmoetingsplek voor zowel jong als oud.

De komende maand start de eerste editie van de ‘Zingende Zomer 2018.’ Hieronder vindt u het schema. De toegang is gratis.

5 augustus
BluesShack (Utrecht)
Onze openingsact BluesShack, is een band met een groot hart voor “Slow Blues”. Semi-akoestisch, prettig volume. In dit optreden is de zang extra sterk, met Sandra van der Horst en Kees Tol.

Jamie & Mitchell (Nieuwegein)

Broer en zus Jamie en Mitchell van Rijkom zijn allebei twintigers. Zij zingt en hij speelt de sterren van de hemel. In hun optreden kun je van alles verwachten: Nederlands, popcovers, maar ook Elvis Presley of John Lennon. Laat je verrassen!

12 augustus
Wim Molenaar (Utrecht)
Wim brengt liedjes van zijn nieuwe cd die nog maar net uit is. Hij zingt Cliff Richard en nodigt ons daarna op de dansvloer.

Mel@nie (IJsselstein)
Melanie Reindertsen (19 jaar) is een jonge Singer-Songwriter, met ook al heel wat ervaring in musicals. Zij start om 16.30 u met haar zelfgeschreven liedjes die vaak gaan over het allerbelangrijkste in het leven: de liefde. Ze begeleidt zichzelf op akoestische gitaar.

19 augustus
Shannagee: Peter, Kees en Nico
Dit geweldige trio repeteert in de Partner. Kom luisteren waar dat toe heeft geleid. Ze zingen en spelen vooral eigen nummers in diverse muziekstijlen: country, roots, americana. Akoestisch met af en toe een elektrisch snufje.

Thijs Swinkels (Nieuwegein)
Deze 15-jarige zanger -en pianist- deed het erg goed in de Voice Kids. Hij boeit de toehoorders met zijn stem, repertoire en optreden. Als je zo vroeg begint, hoe ver kun je dan komen?

26 augustus
Ranja Gerges (Nieuwegein)
Zij maakte als Egyptisch-Nieuwegeinse zangeres haar debuut in de Zingende Zomer 2015. Veroverde het publiek met haar heldere stem en mooie uitvoering van “The A Team” van Ed Sheeran. Op veler verzoek in dit optreden ook minstens één liedje uit Egypte.

Sing Along (Vianen)
Als elk jaar zingen we op de laatste middag samen de vakantie uit. Dit keer onder leiding van het Viaans Mannencombo. Lekkere meezingers, de teksten zijn beschikbaar. Kun je niet zingen? Geeft niks: brommen, piepen, neurieën kan ook leuk zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren