De zelfstandige PEN, deze week Publicarea

Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN.’ Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws die lid is van BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in Work’inMall aan de Borgstede 1 in Nieuwegein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Deze week Nieuwegeiner Ad van Elzakker die met zijn onderneming “Publicarea” zich vooral richt op Stichtingen en verenigingen die op zoek zijn naar nieuwe fondsen voor innovatieve projecten. Is actief op het vakgebied: Beleid, management en uitvoering in het publieke domein van zorg, onderwijs, overheid en particulier initiatief. Voor klanten doet Ad ook aan fondsenwerving, van A tot Z.

De website van Publicarea vind je hier en je kunt Ad telefonisch bereiken op: 020-6386425. Publicarea – Weesperstraat 102 – 1018 DN Amsterdam. Email: info@publicarea.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren