De zelfstandige PEN, deze week Foppe Rauwerda

Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN.’ Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws, dit in samenwerking met BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in sport- en Evenementencomplex Merwestein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Het zesde portret in deze reeks gaat over Foppe Rauwerda die met zijn onderneming “Beeldzorgadvies” zich vooral richt op het geven van adviezen aan thuiszorgorganisaties in het kader van beeldzorg. Foppe richt zich op de nieuwe markt waar zorg op afstand gegeven wordt via een videoverbinding, computer of tablet. Deels om er voor te zorgen dat de klant niet meer de deur uit hoeft, anderzijds om er voor te zorgen dat dankzij de nieuwe communicatiemogelijkheden klanten ook niet meer in een sociaal isolement hoeven te zitten. De website van Beeldzorgadvies vind je hier en je kunt Foppe telefonisch bereiken op 061 464 64 63.

Fotograaf Kees van der Meer van Fotostudio KenM bezocht Foppe op om hem vast te leggen met zijn camera. Klik op het cameraatje hieronder en maak via de foto’s en zijn antwoorden op de zes altijd dezelfde vragen nader kennis met Foppe.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren