De zelfstandige PEN, deze week Anja Vis

Een terugkerende rubriek op de Digitale Stad Nieuwegein is ‘De zelfstandige PEN.’ Iedere twee weken een ZZP-er in het nieuws, dit in samenwerking met BiZZp, het ZZP-platform in Nieuwegein. Wie is die man of vrouw die een eigen zaak runt en …….. wat drijft deze persoon om voor zichzelf te werken. BiZZp organiseert elke vierde dinsdagavond van de maand een BiZZp-avond in sport- en Evenementencomplex Merwestein. Tijdens het eerste deel van de avond staat er een onderwerp op de agenda dat je kan helpen bij jouw ondernemersvaardigheden.

Het zevende portret in deze reeks gaat over Anja Vis die met haar onderneming “Roovian Telediensten” zich vooral richt op het telefonisch maken van afspraken voor haar zakelijke opdrachtgevers. Anja richt zich op de eerste stap in het verkopen van producten en of diensten: het maken van die eerste afspraak om aan tafel te komen. In de praktijk blijkt dat veel ondernemers dit lastig vinden terwijl dit juist voor Anja haar lust en haar leven is. Heb jij een lijst van mogelijk nieuwe klanten en vind jij telefonisch afspraken maken lastig, bel dan eens voor een oriënterend gesprek met Anja Vis. De website van Roovian Telediensten vind je hier en je kunt Anja telefonisch bereiken op 06-46139700.

Fotograaf Kees van der Meer van Fotostudio KenM bezocht Anja op om haar vast te leggen met zijn camera. Klik op het cameraatje hieronder en maak, via de foto’s en haar antwoorden op de zes altijd dezelfde vragen, nader kennis met Anja.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: