De wijkkrant voor Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard is af

Aan alles is te merken dat we in een ander jaargetij zitten. En daar is iedereen ook wel aan toe, denkt Cobie Smith, voorzitter van het WijkplatformHZL! ‘In de hoop dat we het ergste van de pandemie achter de rug hebben, kunnen we wellicht weer plannen gaan maken waarin de ontmoeting meer centraal staat’ aldus Cobie Smith in de nieuwsbrief van deze maand.

In dit nummer diverse onderwerpen. O.a. over bewoners-initiatieven, de voortgang van het Middenblok, update Sportpark Parkhout , parkeerperikelen bij de Brede School, enzovoort.

Cobie Smith, voorzitter WijkplatformHZL:  ‘Het Wijkplatform is dit nieuwe jaar vol goede moed begonnen en samen met onze netwerkpartners gaan we er een mooi jaar van maken waarin de bewoner centraal staat. Tot slot wil ik eenieder hartelijk danken die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van dit nummer.’

Veel leesplezier en reageren kan altijd! Download hier de wijkkrant.
Cobie Smith
Voorzitter WijkplatformHZL

Als u het op prijs stelt om de digitale nieuwsbrief van het wijkplatform HZL te ontvangen kunt u zich daarvoor aanmelden met een mailtje naar info@wijkplatformhzl.nl met de vermelding: ‘aanmelding digitale nieuwsbrief’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren