De wijkkrant voor de wijken Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve is weer uit

Het Wijkplatform voor de wijken Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve heeft de wijkkrant weer af. Deze is natuurlijk al op de mat gevallen, maar ook te lezen op De Digitale Stad Nieuwegein op het katern wijknieuws voor wie hem niet heeft gehad of nog een keer wil teruglezen. Klik hier maar voor de wijkkrant van juni 2024.

Wijkkrant

Deze Wijkkrant verschijnt vier keer per jaar en bevat persoonlijk nieuws en nieuws dat interessant is voor alle wijkbewoners en betrokkenen. Wil je ook meeschrijven en woon je in een van de bovenstaande wijken? Stuur dan een mail naar: redactie@wijzijnelkaarsburen.nl. De volgende wijkkrant verschijnt begin juli. Jouw nieuws ook in die editie? Stuur het dan uiterlijk 2 juni 2024 naar de redactie.

Wat doe jij?
De Wijkkrant is op zoek naar buurtbewoners met een bijzondere hobby of creatieve bezigheid. ‘We willen daar graag over schrijven. Een paar voorbeelden. Maak jij je eigen jam? Heb je een moestuin achter je huis? Ben je fanatiek amateurschilder? Kook jij de sterren van de hemel? Repareer jij de fietsen van de hele straat? Als je iets wilt vertellen over jouw hobby of creatieve bezigheid, stuur dan een berichtje aan redactie@wijzijnelkaarsburen.nl en we nemen contact met je op.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk