De wijkkrant voor de wijk Batau-Noord is weer uit

De  wijkkrant voor de bewoners in Batau-Noord is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk.

In de wijkkrant leest u allerlei leuke berichten over uw omgeving. Soms kan niet alles in de krant en zal  het Wijknetwerk deze berichten plaatsen op de Facebookpagina voor Batau Noord. ‘Schrijft u als lezer  ook een keertje mee aan uw krant? Uw berichten zijn van harte welkom op wijkkrantbataunoord@live.nl.’

In de wijkkrant van juni 2023 vindt u veel zaken aangaande uw leefomgeving, nieuws van het wijknetwerk en nog veel meer. Klik hier om de wijkkrant te downloaden. Handig toch?

Marloes Bos, voorzitter Wijknetwerk Batau-Noord: ‘Voor alweer de vijfde keer werd deze maand de fiets-rommelroute georganiseerd. Voor mij was het de tweede keer dat ik het samen met Olga (redactie wijkkrant) en René (Wijknetwerk Batau-Noord) organiseerde. Samen met de wijkwethouder en wijkcoördinator hebben we als organisatie een rondje door de wijk gefietst om sfeer te proeven en om te horen hoe het ging. Ook dit jaar kregen we veel positieve reacties. Veel gehoord was dat het vooral gezellig is om buren te spreken en mensen te ontmoeten. Maar ook dat het met 31°C wel érg warm was. Mede door de warmte leken er wat minder bezoekers op de been en stopten veel bewoners eerder met de verkoop. Ondanks dat was het weer een geslaagde dag!
In de wijk worden vaak leuke dingen georganiseerd, voor en door bewoners. Als wijknetwerk ondersteunen we initiatieven graag. Met bijvoorbeeld een financiële bijdrage. Mocht je een leuk idee hebben of een keer iets willen organiseren, stuur ons dan gerust een mail of schuif een keertje aan bij ons overleg.’

‘Veel leesplezier en een fijne zomer!’

wijkkrant batau noord juni 2023

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk