De wijkkrant voor Batau-Noord is weer uit

De juni wijkkrant voor de bewoners in Batau-Noord is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk.

In de wijkkrant leest u allerlei leuke berichten over uw omgeving. Zo ook over de ‘Bij’zondere ontdekking in de Kruidentuin. Begin juni deed een vrijwilligster van de Kruidentuin aan de Nedereindseweg een bijzondere vondst. In de Treurberk in de tuin hing een enorme kluit bijen. Het bleek om zo’n 20.000 dieren te gaan. Imkers van het MEC waren bereid het volk weg te halen en naar het Natuurkwartier, dat over een bijenstal beschikt, over te brengen. Volgens hen ging het om uitgehongerde bijen die geen gunstigere plek hadden kunnen vinden om te verblijven. Nu de bijenpopulatie in de natuur zo onder druk staat, een waardevolle actie!

In de wijkkrant van juni 2019 vindt u veel zaken aangaande uw leefomgeving, nieuws van het wijknetwerk en nog veel meer. Klik hier om de wijkkrant te downloaden. Handig toch? Veel lees plezier. En ………… hij is er niet alleen voor de wijkbewoners ook anderen mogen hem lezen.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren