De wijkkrant voor Batau-Noord is weer uit

De september wijkkrant voor de bewoners in Batau-Noord is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk.

Kees Koot, vice-voorzitter van het Wijknetwerk in Batau-Noord: ‘Als deze wijkkrant verschijnt, hebben we nog maar een paar weken te gaan tot 2019. We hebben best wat bijzondere dingen meegemaakt het afgelopen jaar. Zo was de zomer lang en droog, met als gevolg dat sommige geasfalteerde fiets- en voetpa-den flink verzakt en beschadigd zijn (gemeld bij de gemeente). En uiteraard vrij recent het dieptepunt met de autobranden, dat onze wijk landelijke bekendheid gaf.

Koot in zijn voorwoord: ‘De winkel-leegstand op het Muntplein is opgelost en er zijn ontwikkelingen voor nieuwbouw aan de Dukatenburg. Zaken die bijdragen aan de leefbaarheid van onze wijk en die in het wijk-netwerk uitgebreid worden besproken. Het artikel hiernaast geeft een aardig beeld wat het wijknetwerk allemaal doet. U bent van harte welkom om volgend jaar een keertje langs te komen bij een van de vergaderin-gen. Ik wens u namens het wijknetwerk heel fijne feestdagen en een positief 2019. Oh ja, en we zijn nog steeds op zoek naar een voorzitter dus mocht u belangstelling hebben of iemand weten, dan houden wij ons van harte aanbevolen.’ Download hier de wijkkrant voor uw wijk.

One thought on “De wijkkrant voor Batau-Noord is weer uit

  1. John

    Die lag bij ons gewoon voor de deur,drijfnat van de regen.
    Schandalige bezorging

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk