‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent. Nou na zoveel jaar is dat inmiddels gelukt hoor!

Kim Houtzager

Kim: In Nieuwegein valt meer te doen dan je denkt! Maar soms moet je even een beetje zoeken. Wist jij al dat Nieuwegein zijn eigen BJD-conventie heeft? BJD’s zijn Ball-Jointed Dolls, poppen die je op allerlei manier kan poseren. En er valt veel meer te zien! Een kleine en knusse conventie… en ik sta er ook! Kom je ook 12 november naar de Epic Doll Fair?

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk