‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent. Nou na zoveel jaar is dat inmiddels gelukt hoor!

Kim: ‘De meeste mensen versturen wel eens een pakketje. Maar wat als het te groot is voor de normale pakketdienst? Dan kom je bij de vrachtdiensten uit. Afgelopen week moest ik gebruik maken van zo’n vrachtdienst… maar het bedrijf kon niets zonder zelf-aangemaakte pakketzegel. Zij hadden geen printer en hun website lag er uit. Dus eerst werd ik door de 32 graden heen en weer gestuurd… en konden ze uiteindelijk niets betekenen. Gelukkig zat er nog een andere winkel in de buurt, ook met vrachtdienst. Ik moet er compleet wanhopig hebben uitgezien, maar wat een service van deze helden! Dames, jullie weten niet hoeveel jullie voor mij hebben betekend!’ 

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk