‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

De strip van Kim Houtzager

Kim: ‘De Hasbro Spelen… komen ze naar Nieuwegein? Breng je stem uit en zet Nieuwegein op de kaart! Je hoeft niet in Nieuwegein te wonen om te mogen stemmen. Ga snel naar dit artikel en lees er meer over en stem daarna natuurlijk voor Nieuwegein.’ 

Hoe kun je stemmen?
Vanaf vandaag kan heel Nederland stemmen op hun favoriete stad via deze website. De stemronde start vandaag en eindigt op 22 juli 2023. De winnaar wordt op 7 augustus 2023 bekend gemaakt. Door te stemmen kun je niet alleen de Hasbro Spelen naar jouw favoriete stad halen, maar maak je ook nog eens kans op 1 van de 5 Hasbro-pakketten met speelgoed en spellen van Play-Doh, Monopoly, Peppa Pig, My Little Pony en Transformers.

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk