‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Nu het zonnetje zo veel schijnt, stappen veel mensen weer op de fiets. Maar wie niet dagelijks fietst, moet er soms weer even inkomen. En wat doe je als je toch valt? Het lijkt vanzelfsprekend, maar toch gebeuren er jaarlijks veel ongelukken. De ‘Doortrappen fietsvalpreventietraining’ helpt je weer in het zadel!’ Maar er is meer over valpreventie in Nieuwegein. Dat kunt u hier lezen.

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk