Katern

De strip van Kim Houtzager

Iedere week heeft De Digitale Stad Nieuwegein een stripverhaal, gemaakt door de Nieuwegeinse Kim Houtzager. Kim is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Wekelijks tekent Kim een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen.
Kim: ‘Vroeger, vroeger… soms voel ik me vreselijk oud. Het taalgebruik is helemaal anders – soms heb ik een woordenboek nodig! Mag ik een cursus jeugd-taal? Toch is het fijn als de jeugd rekening houdt met andere mensen en ze eventjes de boel vertalen of zich aanpassen. Echt, het ware hele beleefde jongens! Wil je zien hoe dit stripje is gemaakt? Kies dan het eerste filmpje van dinsdag 2 november op www.livestream.com/kittyocean. Op www.twitter.com/kittyocean kun je zien wanneer ik live ga tekenen.’ Klik hier om naar de strip te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren