‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Dit inmiddels alweer 15 jaar lang! Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Een paar weken geleden werd Nieuwegein opgeschrikt door een grote brand: bij het NBC kwamen de vlammen uit het dak! De schade is enorm en een jaar lang kunnen er geen evenementen gehouden worden. Vreselijk voor alle betrokkenen. Toch zitten ze bij het NBC niet bij de pakken neer! Koksmutsen worden vervangen met bouwhelmen. Het is dan wel wat anders dan een buffet voorbereiden, maar wie wil, kan zijn steentje bijdragen aan de wederopbouw!’

Redactie:
Woensdagmiddag 7 september woedde in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein een grote brand. De brandweer was tot diep in de nacht bezig om de brand te blussen. De twee grote evenementenhallen en vrijwel alle 34 vergaderzalen hebben schade, vooral door rook, roet en bluswater.

De honderden mensen die tijdens de brand in het pand aanwezig waren, konden veilig naar buiten komen. De brand ontstond door werkzaamheden aan het dak. Het congrescentrum gaat een jaar dicht om alle schade te herstellen. Onze samenwerkingspartner RTV Utrecht schreef dit onlangs.

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen! En ….. binnenkort nog enkele delen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk