‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Dit inmiddels alweer 15 jaar lang! Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: We hebben allemaal wel kleding in onze kast die we eigenlijk nooit dragen. We weten het wel: je kan het doneren, of weggooien… maar misschien trek je het toch nog een keertje aan? Of: je kan het verkopen! Cityplaza organiseert een Closet Sale! Voor een kleine bijdrage kun jij je kleding verkopen in ons prachtige winkelcentrum. Maar… niet gelijk weer uitgeven aan nieuwe kleding… of, juist wel!

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen! En ….. binnenkort nog enkele delen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk