‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De Weverbrug aan de Zuidstedeweg is afgesloten. Je kan er de komende paar jaar niet over lopen (of je moet kunnen fierljeppen). De gemeente heeft een veilige route via de Kolfstedetunnel geregeld. Goed, ze moeten de tunnel nog wel een beetje opknappen. Ik ben benieuwd wat ze er aan gaan doen. Ikzelf vindt de graffiti erg gezellig, maar daar zijn blijkbaar de meningen over verdeeld!’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn?Kijk hier maar. Er zijn al drie delen! 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk