‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: Afgelopen maandag was het ‘Blue Monday’, de meest deprimerende dag van het jaar. Voor een bepaalde school was dat wel heel letterlijk: wegens te veel besmettingen is de hele school dicht. Was alles weer net offline, is het allemaal weer terug online. Houd vol, allemaal! Laten we hopen dat jullie snel weer het gebouw in kunnen. Want hoe zeer de jeugd ook klaagt… voor velen is de middelbare school toch de leukste tijd van hun leven.

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hieronder maar. Er zijn al drie delen!


Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk