‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

 Kim: ‘Het is voor sommige mensen (met name kinderen) nog steeds zomervakantie. En in de zomervakantie… gebeurt er vaak niet zo veel. Men noemt dat komkommertijd. Ik probeer de komkommertijd te vermijden, maar soms ontkom je er niet aan. Gelukkig zijn er zat komkommerrecepten om die laatste paar weken mee door te komen!’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al drie delen! 

One thought on “‘De strip van Kim Houtzager’

  1. Ik hou niet van komkommers. Ze smaken voor mij naar vuil water.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk