Stembus on Tour dinsdag in de binnenstad van Nieuwegein

Deze week zijn de uitzendingen van Radio M Utrecht en RTV Utrecht vanuit diverse plaatsen in de regio uitgezonden, dit in verband met de verkiezingen voor de Waterschappen en de Provinciale Starten. Deze verkiezingen vinden plaats op woensdag 15 maart aanstaande. In elke plaats werden de afgelopen week diverse verkiezingsthema’s besproken. Op dinsdag 14 maart staat onze samenwerkingspartner RTV Utrecht in de binnenstad van Nieuwegein, dit precies op de dag dat De Digitale Stad Nieuwegein 28 jaar bestaat. Het thema is ’Stemmen.’

Op Radio M Utrecht trapt presentator Bob van Beeten iedere dag om 06.00 uur het thema af in zijn programma Utrecht is Wakker. Iedere werkdag ontvangt hij twee lijsttrekkers in de studio. In Aan Tafel! ontvangt Conny vandaag diverse gasten in de Stembus on Tour. Verslaggever Robert Jan Booij gaat op de locatie in gesprek met inwoners die iets met het thema hebben. Vanaf 15.00 uur neemt Jos van Heerden plaats in de locatiestudio voor zijn programma Goedemiddag en ontvangt hij de themaverslaggever met wie hij vragen van luisteraars bespreekt.

Op de laatste dag van de verkiezingsbus praat Conny met oud-stadsdichter Ton de Gruijter die meer dan 300 gedichten over Nieuwegein schreef. Om inspiratie op te doen fietste hij vele kilometers door de stad en aangrenzende wijken. De Lokale Lunch wordt verzorgd door een student van het Horeca en Toerisme College van ROC Midden Nederland (Nieuwegein) en koksdocent Edgar Kaats van deze opleiding.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk