‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Deze keer is Kim erg milieubewust bezig en ruimde ze de rommel buiten op. Rommel opruimen is mileubewust bezig zijn. Zo kun je ook milieubewust een telefoon kopen, het kan! Zo kocht ze laatst ook al een refurbished telefoon. Tegenwoordig kopen steeds meer mensen zo een telefoon. Een uitstekend en vooral ook een voordelig idee. Je krijgt bijvoorbeeld een Apple iPhone die niet van nieuw te onderscheiden is tegen een zeer voordelige prijs. Zoals een refurbished iphone 7 Plus via Telefoon Discounter.

Kim: ‘Vuurwerk is prachtig. Men noemt vuurwerk ook wel eens ‘Vuurbloemen’ en ik vind het fantastisch om te zien. Toch is het niet alleen licht en glitters. Vooral voor dieren is het een ramp. Maar als we de vuurwerkvrijezones respecteren en de rommel opruimen, kunnen we al een deel voor de dieren doen. Laten we daar mee doorgaan en van 2019 een topjaar maken! De beste wensen voor het nieuwe jaar!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren