De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners. Klik hier voor alle strips die zij reeds heeft gemaakt op De Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim:Er worden Hortensia’s geroofd! Hortensia’s? Ja, Hortensia’s. Blijkbaar zijn deze tuinplanten zo populair, dat men ze rooft. En waarom? Mogelijk hebben mensen gehoord van de ‘bijzondere bijwerkingen’ (lees: je kan er high van worden) van Hortensia’s. Helaas hebben ze de tekst maar half gelezen, want dat zijn Aziatische Hortensia’s. De Nederlandse Hortensia’s bevatten cyanide. Mocht je niet weten wat dat is, dat is nogal giftig. Heel erg giftig. ‘Enkele reis’-giftig (en dan dus niet de trip waarop men hoopt). Dus ben jij de dief en hoop je op een leuk tripje? Doe het niet en neem gewoon een appel. Een stuk minder dodelijk.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk