Katern

Bram Stultiens zet QuoVadis Rijnhuyse Open 2019 op zijn naam

Bram Stultiens heeft het QuoVadis Rijnhuyse Open op zijn naam gezet. In de finale HE3 tegen Thomas van Doorn won Bram Stultiens na opgave op een 5-2 voorsprong in de eerste set het Nieuwegeinse toernooi. Ook in de heren dubbel 3 maakte Bram Stultiens samen met zijn partner Jari Alberts (beiden spelend bij TC Domstad) de verwachtingen waar en wonnen zij de finale tegen Bob Rijkenberg en Mike Diks (beiden van Rijnhuyse). De damesenkel 3 finale werd gewonnen door Manon Timmer (LeWabo). Zij wist de als eerste geplaatste Maruschka van Soest (Rijnhuyse) te verslaan.

Van september naar juni
De eerste juni-editie van het QuoVadis Rijnhuyse Open is een groot succes geweest. Tot vorig jaar werd het toernooi in september gehouden, maar vanwege de drukke toernooikalender, is het toernooi naar juni verhuisd. En het is Rijnhuyse dit jaar gelukt om een goede HE3 sheet neer te zetten en waren de andere sheets uitstekend gevuld. Verder had de toernooiorganisatie goed geluisterd naar het commentaar van deelnemers van de afgelopen jaren. Zo gingen de laatste wedstrijden uiterlijk 21:00 uur de baan op. Voor toernooileider Lars van Opijnen was de opmerking van een deelnemer “volgend jaar zijn we er zeker bij en zorg dat mijn tennisvrienden dit ook doen” eentje om in te lijsten. Ook in 2020 zal het toernooi weer in juni plaatsvinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren