De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘We krijgen een nieuwe keuken! En als je een nieuwe keuken krijgt, dan moet je oude kastjes weghalen, oude apparatuur wegdoen en soms moeten er nieuwe leidingen gelegd worden. Bij ons moest er nieuwe elektra gelegd worden. “Als jij het wat vrij maakt in de kruipruimte en wat schelpen weghaalt, dan trek ik wel dat kabeltje voor je.” Zei een bevriende elektriciën. Nou… wat een hels karwei was dat! Maar… het kabeltje is getrokken! Nu de keuken nog…’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk