De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

pen442big

Kim: ‘Het was een stille avond, lang, lang geleden. De gemeente Nieuwegein had haar ondernemers uitgenodigd om mee te denken aan een project. Waar het toen over ging, weet ik al niet meer, maar daar heb ik de kunstenaar van ‘Oud Vreeswijk Glaskunst’ (http://www.oudvreeswijk.nl/) ontmoet. Zoals dat gaat, op zo’n avond, raak je met elkaar in gesprek en ik werd uitgenodigd voor een bezoekje aan het atelier. Uiteraard, graag zelfs! Ik leer graag over oude en nieuwe ambachten, of ik het nou zelf zou kunnen of niet. Afgelopen week ben ik eindelijk op de uitnodiging ingegaan. Ik wist niet dat je zo veel kon doen met glas! En, zoals dat ook altijd gaat, kreeg ik tijdens dat bezoek weer flink wat inspiratie. ‘Oud Vreeswijk Glaskunst’, bedankt voor de gastvrijheid en de inspiratie!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk