De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

pen437big

Kim: ‘Ik ben opgegroeid met honden. Ik zie mijzelf ook meer als een hondenmens dan een kattenmens. Toch heb ik geen greintje spijt dat wij Max de kat in huis hebben genomen. Een koppige kater met een eigen wil, maar ook eentje die het vertrouwen in de mens deels was kwijtgeraakt. Reeds tweemaal in het asiel gedumpt… mijn partner en ik besloten dat wat er ook zou gebeuren, Max zou het asiel nooit meer zien. Nu zou hij een goed thuis krijgen. Dit hebben we hem ook geboden… maar we hadden hem liever nog een paar jaar langer gehad. Het nadeel van een huisdier echter, is dat ze toch meestal korter leven dan de mens….’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk